Timpul de livrare in Romania

Comenzile efectuate pânǎ la ora 15ºº vor fi expediate în a doua zi (de luni pânǎ vineri);
Pe teritoriul României termenul de livrare este de 48h, dar ocazional din cauze de forţǎ majorǎ, din cauza destinaţiei, etc. acest termen se poate prelungi;
Termenul de livrare de 48 ore se va înţelege ca livrare a 3-a zi lucrătoare după efectuarea comenzii.
Sâmbǎtă, duminică şi în timpul sărbatorilorilor legale nu se expediazǎ colete sau plicuri.
Pentru informaţii detaliate privind termenele şi condiţiile de livrare pentru localitatea dumnevoastră, pentru lista localităţilor cu sedii Cargus sau pentru a afla dacă pentru a efectua livrări în localitatea dumneavoastră compania de curierat percepe taxa suplimentară, deschideţi documentul de mai jos:

https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire-urgent-cargus.xlsx

COSTURI EXPEDIERE

 

Costurile de expediere a coletelor şi ramburs a plăţii pentru comenzile cu adresa de destinaţie situată în România:
1. Comandă cu valoare de până la 135,00 lei, inclusiv TVA (fără taxa de transport):
1.1 Livrare prin Urgent – Cargus: cost per primul kg 25lei + 1 leu / fiecare kg suplimentar (pretul include si rambursul)
2. Comanda cu valoare mai mare de 135,00 lei, inclusiv TVA: gratuit (in aria de acoperie).
3. Pentru comenzi cu adresa de livrare în afara ariei de acoperire a firmelor de curierat se aplica urmatoarele costuri:
3.1 Livrare prin Urgent – Cargus (ZONA 2*):
*Pentru a afla in ce ZONA de livrare se afla localitatea dvs. consultati lista cu zonele tarifare Urgent – Cargus, aici
Notă: Costurile de mai sus sunt valabile doar în cazul expediţiilor şi rambursurilor realizate prin Urgent Cargus, sunt aplicabile doar între S.C. Dochi Ioni Doc S.R.L. şi clienţii sǎi, iar preţurile pot fi modificate de catre companiile de curierat, oricând, fara aviz prealabil.Dacă, la solicitarea expresă a clientului, comanda va fi expediată cu altă companie, acesta va plăti toate cheltuielile de expediere şi ramburs, preţurile de mai sus nu se mai aplică. Costul de livrare standard (15 lei) se aplică automat de către site, la momentul efectuării comenzii, dar totusi, dacă adresa de livrare este în afara ariei de acoperire a companiei de curierat selectate de dvs., sau greutatea coletului depaseste 1 kg, atunci costurile suplimentare (conform formulei de calcul de mai sus) vor fi adăugate manual, la factura finala, in momentul facturarii comenzii. Pentru aceste costuri suplimentare va fi solicitat, telefonic, sau pe email, acceptul dvs., de catre un consultant de vanzari Dochi Ioni Doc. Aceste costuri se aplică pentru toate localităţile din România unde companiile de curierat rapid au puncte de distribuţie. Pentru comenzi cu adresa de livrare în localităţi extrem de greu accesibile (exemplu: delta Dunării) şi fără punct de distribuţie al companiei de curierat în apropiere, comenzile vor fi expediate doar dacă clientul acceptă, în prealabil, plata integrală a tuturor costurilor generate de livrare.