Parfum Jfenzi. Distribuție și en-detail

inregistrare contOrice parfum din acest magazin are două prețuri: unul pentru regimul en-gros iar celălalt este destinat cumpărătorilor individuali, respectiv persoanelor fizice care cumpără en-detail. Așadar magazinul online de parfumuri Jfenzi se adresează ambelor categorii de clienți. Condiția esențială pentru a putea cumpăra la prețuri de en-gros este acela de a fi o persoană juridică. Și, în plus, agreată de noi.

parfum femei

Parfum original pentru femei si barbati

Înregistrarea conturilor de distribuitor, comercianți de parfumuri

Secțiunea de înregistrare/logare și respectiv administrare a unui nou cont în magazinul de parfumuri este destinată exclusiv persoanelor juridice. Dacă sunteți un comerciant și vă interesează să revindeți orice parfum Jfenzi prezent în magazinul nostru online, va trebui să parcurgeți procedura de înregistrare a unui cont nou și expedierea prin e-mail a datelor firmei dvs.

Prețurile de en-gros nu sunt vizibile decât pentru utilizatorii agreați de noi, care ne-au trimis datele de identificare a firmei. Un preț de en-gros este vizibil pentru fiecare produs doar după ce-l selectați în mod individual.

Odată parcursă această etapă, vă rugăm să aveți răbdare până ce administratorul site-ului vă va da accesul. După ce procedura a fost finalizată, vă puteți loga și astfel veți deveni partenerul (și colaboratorul) nostru. Pentru orice alte detalii în acest sens vă stăm la dispoziție cu orice mijloc de contact folosit în site.

Cumpărarea unui parfum de către persoane individuale

Persoanelor particulare nu li se aplică nicio restricție în ceea ce privește achiziționarea unui parfum din magazinul nostru online Jfenzi, oricare ar fi acest produs.

Se pot face cumpărături fără a fi necesară crearea unui cont. Singura condiție relevantă este totuși aceea că nu veți putea face „shoping” la cele mai mici prețuri, respectiv nu veți avea acces la prețuri en-gros ci doar parfumuri en-detail.

Calitatea parfumurilor Jfenzi

Pentru un parfum cumpărat de la noi veți avea certitudinea că este original. Adică fabricat de firma producătoare de esențe și parfumuri Jfenzi care ne tutelează și care se află în Polonia.

Cu alte cuvinte, ceea ce cumpărați de la noi nu se va regăsi în talciocuri sau bazare. Oferim produse cosmetice de cea mai bună calitate, având la origine materie primă naturală. Produsele noastre sunt testate epidermiologic și se supun regulilor și sancțiunilor impuse de comunitatea Uniunii Europene.

Deveniți clientul nostru permanent și veți beneficia de promoții și parfumuri de excepție, serie limitată sau prețuri extrem de avantajoase.

Echipa Jfenzi Romania